Digitální projekt OnlineChallenge 2022 –LandArt.

Milé aktérky a milí aktéři česko-německé spolupráce,

přejeme Vám vše dobré v novém roce a věříme, že nás všechny čeká rok plný aktivních výměn, zajímavých projektů a výzev.

Jednu výzvu pro Vás máme i my!

Díky nové česko-německé spolupráci spolků Prostor pro rozvoj a Landesfilmdienst Sachsen se realizuje digitální projekt OnlineChallenge 2022 –LandArt.

Projekt je otevřen zájemcům ve věku 15-30 let (není podmíněno) z Česka a Německa. V letošní edici LandArt mají příležitost úzce spolupracovat s landartovými umělci z Česka a Německa a za podpory mediálního kouče digitálně tvořit.

Jak bude projekt probíhat?

Projekt startuje online 23.2., kdy se všichni spolu seznámíme. Druhé online setkání je 24.2. a bude sloužit k rozdělení účastníků do menších mezinárodních skupinek, které povedou landartoví umělci. Ti se společně individuálně domlouvají na prezenčním 4-denním setkání, jež se uskuteční v období březen – květen 2022. Závěrem projektu bude 12.5. 3. Česko-německá OnlineKonference na které účastníci mohou digitálně představit své výsledky, resp. umělecká díla. Poslední online setkání 19.5. uzavírá celý projekt společnou reflexi.

Pro každé setkání je k dispozici jazykový prostředník. Tedy znalosti němčiny nejsou podmínkou.

Účastnický poplatek je 1.200Kč.

Přihlašování otevřeno zde.

Více informaci a minulé dva ročníky projektu můžete shlédnout na webu projektu: www.OnlineChallenge.cz

Najdete nás i na sociálních sítích -> Facebook a Instagram.

Budeme moc rádi, když se do projektu zapojí právě Vaše žákyně a žáci, členky a členové a další mladí lidi, které máte kolem sebe.

Projekt by vytvořen pro společnou tvorbu. Pro možnost strávit čas s lidmi ze sousední země. Zažít legraci a zároveň se při tom vzdělávat. Pro ještě intenzivnější česko-německou spolupráci a porozumění.

V případě zájmu a pro více informací se na nás neváhejte obrátit.

Děkujeme za Vaši podporu a budeme se těšit také na setkání s Vámi, nejpozději na 3. Česko-německé Online Konferenci, na kterou Vám jistojistě ještě přijde pozvánka.

Post Author: KRDMK, z. s.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *