Mezinárodní školení v Lotyšsku

Dobrý den,

Ráda bych Vám zprostředkovala nabídku zajímavého a prakticky zaměřeného mezinárodního školení v Lotyšsku v červnu tohoto roku.

Mezinárodní partnerství národních agentura Erasmus+ mládež a Evropského sboru solidarity s názvem SPI NEET si klade za cíl podpořit zapojování mladých lidí v situaci NEET (not in education, employment or training) do programů. Nabízené školení ee atraktivní především svým praktickým zaměřením. Organizace a jednotlivci plánující žádat o grant na podporu projektu začleňujícího mládež v NEET situaci si během tréninku mohou významně pomoci při tvorbě projektové žádosti. Pokud mají domluvenu již spolupráci s dalším subjektem ze zahraničí, mohou se školení účastnit zástupci celého partnerství a společně pracovat na žádosti, s podporou zkušených školitelů a realizátorů podobných projektů.

Veškeré informace naleznete na tomto odkaze, kde je také možné do 15.dubna vyplnit přihlášku. Do 7.května pak dáme vědět, kdo byl vybrán za ČR. Hradíme 80 – 100 % cestovních nákladů. Pobytové náklady hradí hostitelská organizace.

Pracovním jazykem je AJ, jak je ostatně jasné z bližšího popisu akce: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/project-lab-for-inclusive-neet-situation-projects.7940/

Doplňující informace vám ráda podám.

Prosím o sdílení nabídky mezi vaše kontakty.

Děkuji a přeji příjemný den,

Bc. Martina Horváthová

Erasmus+ mládež

zpracoval/vložil: Martin Ivány

Autor příspěvku: ICM Cheb