Krajská hospodářská komora pořádá veletrhy pracovních příležitostí

​Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje přichází se sérií Veletrhů pracovních příležitostí v Karlovarském kraji 2022. Ty se uskuteční v Chebu, Sokolově a Karlových Varech. Kromě stánků zaměstnavatelů je pro návštěvníky připraven i další doprovodný program.

Veletrhy pracovních příležitostí jsou určeny zájemcům o novou práci, ale i těm, kteří uvažují o změně zaměstnání. Zúčastnit se ale mohou i lidé, jež se chtějí jen seznámit s nabídkou pracovních míst v regionu. Zapojit se mohou zaměstnavatelé hledající kvalitní zaměstnance či ti, kteří chtějí nabídnout práci budoucím absolventům škol a zviditelnit svou firmu mezi žáky a studenty základních, středních a vysokých škol.

První z veletrhů se uskuteční v Kulturním centru Svoboda v Chebu, a to v úterý 18. 10. 2022. Ve čtvrtek 20. 10. 2022 se bude konat veletrh v Městském domě kultury v Sokolově a 3. 11. 2022 jej pak budou moci zájemci navštívit v Hotelu Thermal v Karlových Varech. Doba konání je vždy od 9 do 16 hodin.

Pro návštěvníky veletrhů budou připraveny výstavní stánky zaměstnavatelů, odborné přednášky a workshopy, které seznámí zájemce například s pravidly tvorby životopisu, se zásadami osobní prezentace při pracovním pohovoru nebo také se základními informacemi pro začínající podnikatele. Chybět nebudou ani oblíbené odborné konzultace s personalisty, s nimiž si mohou zájemci vyzkoušet pracovní pohovor nanečisto.

Vstup na veletrhy je zdarma. Další informace jsou uvedeny na webových stránkách Krajské hospodářské komory Karlovarského kraje.

Zdroj: kr-karlovarsky.cz
Zpracoval/vložil: Martin Ivány

Autor příspěvku: ICM Cheb