V září bude otevřena vojenská škola v Sokolově

V Karlovarském kraji od září 2018 bude otevřena pobočka Vojenské střední školy a vyšší odborné školy Ministerstva obrany v Moravské Třebové, která bude působit v prostorách Integrované střední školy technické a ekonomické Sokolov, příspěvková organizace. Škola nabídne studium elektrotechniky. Studentům nabídne moderní prostory a zázemí pro výuku, ubytování v domově mládeže v areálu školy včetně celodenního stravování.

Rodiče i žáci mohou v sobotu 17. února od 8 do 16 hodin navštívit Krajské vojenské velitelství Karlovy Vary v ulici Počernická 553/2 (Sachrův dvůr). Otevře se tam rekrutační kancelář Armády ČR a nabídne potřebné informace o studiu.

Mladí lidé tam dostanou možnost, aby se objednali k lékařské prohlídce v Ústřední vojenské nemocnici Praha. Prohlídka je podmínkou k podání přihlášky na vojenskou střední školu včetně třídy v Sokolově.

Prostory Integrované střední školy technické a ekonomické Sokolov si mohou zájemci prohlédnout ve středu 21. února od 9 do 17 hodin. Přítomni budou i zástupci Armády ČR.

Přihlášky ke studiu musejí žáci odevzdat do 1. března, přijímací zkoušky se uskuteční v Moravské Třebové.

Veškeré údaje k přijímacím zkouškám už škola vyvěsila na svém webu https://www.isste.cz/

Motivační video: https://www.youtube.com/watch?v=xj6ziAF_K2w&feature=youtu.be&autoplay=1

 

Zdroj: cheb.cz

vložil: Martin Ivány

 

 

Autor příspěvku: ICM Cheb